dijous, 14 de febrer del 2013

2a FIRST LEGO League a Lleida (el 16 de febrer)


FIRST LEGO League – Seniors Solutions. Fase local de Lleida

La FIRST LEGO League (http://www.firstlegoleague.es/) és una competició de caràcter internacional que es ve realitzant des de l’any 1988 als Estats Units, des d’aleshores el programa ha crescut ràpidament fins a convertir-se en un programa internacional.

Es tracta d’una activitat dirigida a joves d’entre 10 i 16 anys dividida en dues parts. La primera és un projecte científic al voltant d’un tema que constitueix un desafiament real en la societat actual. Els joves organitzats en grups d’aproximadament 10 nen i nenes, han de desenvolupar una aportació que constitueixi un avenç real en la resolució o millora del problema proposat. La segona part, consisteix en un torneig de robòtica, en el que, robots fabricats pels mateixos nens i nenes a partir de peces de  LEGO Mindstorms, han de realitzar una sèrie de missions en un temps i condicions limitades. 

Els equips guanyadors de cada torneig local, entren a participar en un torneig nacional que dóna entrada a la final internacional, competint amb equips de 60 països de tot el món que participen en el torneig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada